Services

Irrigatiesystemen en bronfilterspuiten

Een irrigatiesysteem werkt door middel van een regensensor en beregeningsschema. Door het systeem groeien planten sneller, zijn ze gezonder en is er minder arbeid nodig.

Tuinonderhoud

Wij kunnen op afgesproken momenten in het jaar langskomen – bijvoorbeeld via een onderhoudsabonnement – om allerlei onderhoudswerkzaamheden te verrichten

Vijvers

Water is altijd een toegevoegde waarde voor uw tuin, een vijver met of zonder vissen, water betekent leven in uw tuin. De basis voor een goed aanlegde vijver is een doordacht en helder uitgewerkt plan van aanpak.

Vlonders

Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin, het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Met een vlonder creëert u een compleet andere aanblik van uw tuin.

Tuinverblijven

Een buitenverblijf in de tuin heeft vele namen; tuinhuis, overkapping, tuinverblijf, buitenkamer enz. De naam is niet zo belangrijk, waar het om gaat, is dat u zo vaak mogelijk in elk seizoen in de tuin wilt zitten. Zo kan je optimaal genieten.

Advies

Ons advies garandeert u het hele jaar door een mooie tuin om van en in te genieten. Met de juiste tips en tools kunnen we ervoor zorgen dat dit toch mogelijk wordt.

Pergola’s

Een pergola als sfeer verhogend object in uw tuin! Een pergola brengt meer spanning en diepte aan in de tuin, is functioneel omdat u er planten langs kunt leiden.

Bomensnoei/-velling

Wil je een boom laten kappen, vellen of rooien? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Ben je uberhaupt op de hoogte van de verschillen tussen kappen, vellen en rooien? Wij leggen het uit en geven in elke situatie advies op maat.

Tuinverlichting

U wilt uw tuin graag zien. En niet alleen overdag. U hebt veel tijd, energie en geld in uw nieuwe tuin gestopt. En daar wilt u de hele dag van kunnen genieten.

Realisatie

Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. Wij halen er voldoening uit om een tuin te realiseren waarin u vele gelukkige momenten zult beleven.

Ontwerp

Een mooie tuin is meer dan planten en materialen. Een goed ontwerp houdt daar rekening mee. Rekening met de ligging, hoogtes, bodem, planten en het soort tuin.

Bel ons vrijblijvend

074 2556277

Laten we een kop koffie drinken! We gaan graag met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden. Meer weten of vragen? Wij staan u graag te woord.

SK Hoveniers

Tel

074 2666722

Mail

info@skhoveniers.nl

Locatie

Saterlostraat 21a
7597 LP Saasveld

Over ons

SK Hoveniers bestaat alweer bijna 4 jaar. We zijn gegroeid door mond tot mond reclame, iets waar we trots op zijn!

Handig

Nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal tips passend bij het seizoen

Copyright © SK Hoveniers 2021.

Opulent Online